|
|
|
|
|
|
|
Prijavite se tukaj
Kratek opis razvoja paintballa
|
|
|
| Avtor |
Sporočilo |
xEd
Pridružen/-a: Sob Jun 2008 22:28 Prispevkov: 2
|
Objavljeno: Sob Jun 07, 2008 10:37 pm Naslov sporočila: Kranj |
|
|
Lepo pozdravljeni vsi, sem nov uporabnik, nekje v sredini junija dobim svoj prvi marker in vse kar spada zraven, sem iz Kranja in sem star 18let. Zanima me sledeče:
obstaja kak klub ki deluje v kranju in bi se dajo kdaj igrat skupaj, ali pa vsaj kdo ki je iz Kranja da bi se kdaj dobili in odigrali kaksno igro, pa da mi pokaze kak trik ali kaj podobnega.
Lep pozdrav, Luka |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
fish
Pridružen/-a: Tor Maj 2007 21:29 Prispevkov: 35 Kraj: Ljubljana
|
Objavljeno: Pon Jun 09, 2008 7:59 am Naslov sporočila: Re: Kranj |
|
|
| xEd je napisal/a: | Lepo pozdravljeni vsi, sem nov uporabnik, nekje v sredini junija dobim svoj prvi marker in vse kar spada zraven, sem iz Kranja in sem star 18let. Zanima me sledeče:
obstaja kak klub ki deluje v kranju in bi se dajo kdaj igrat skupaj, ali pa vsaj kdo ki je iz Kranja da bi se kdaj dobili in odigrali kaksno igro, pa da mi pokaze kak trik ali kaj podobnega.
Lep pozdrav, Luka |
Ne na žalost ga ni, najbližje je Ljubljana,...
Lahko me pa kontaktiraš na sgteam1@gmail.com _________________ We paint the world
S.G. TEAM |
|
| Nazaj na vrh |
|
 |
|
|
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu
|
|
|
|
|
|