Domov SG Team
Domov
O Nas
Paintball zgodovina
Forum
Renta
SG Team
Kotiček za začetnike
Galerija
Kontakt
Prijavite se tukaj

Kranj

Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Slovenia Paintball forumu -> slovenia-paintball.com
Avtor Sporočilo
xEd

Pridružen/-a: Sob Jun 2008 22:28

PrispevekObjavljeno: Sob Jun 07, 2008 10:37 pm    Naslov sporočila: Kranj Odgovori s citatom

Lepo pozdravljeni vsi, sem nov uporabnik, nekje v sredini junija dobim svoj prvi marker in vse kar spada zraven, sem iz Kranja in sem star 18let. Zanima me sledeče:
obstaja kak klub ki deluje v kranju in bi se dajo kdaj igrat skupaj, ali pa vsaj kdo ki je iz Kranja da bi se kdaj dobili in odigrali kaksno igro, pa da mi pokaze kak trik ali kaj podobnega. Rolling Eyes

Lep pozdrav, Luka
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo MSN Messenger - naslov Skype naslov
fish

Pridružen/-a: Tor Maj 2007 21:29
Kraj: Ljubljana

PrispevekObjavljeno: Pon Jun 09, 2008 7:59 am    Naslov sporočila: Re: Kranj Odgovori s citatom

xEd je napisal/a:
Lepo pozdravljeni vsi, sem nov uporabnik, nekje v sredini junija dobim svoj prvi marker in vse kar spada zraven, sem iz Kranja in sem star 18let. Zanima me sledeče:
obstaja kak klub ki deluje v kranju in bi se dajo kdaj igrat skupaj, ali pa vsaj kdo ki je iz Kranja da bi se kdaj dobili in odigrali kaksno igro, pa da mi pokaze kak trik ali kaj podobnega. Rolling Eyes

Lep pozdrav, Luka

Ne na žalost ga ni, najbližje je Ljubljana,...

Lahko me pa kontaktiraš na sgteam1@gmail.com

S.G. TEAM
Nazaj na vrh
Poglej uporabnikov profil Pošlji zasebno sporočilo Pošlji E-sporočilo Obišči avtorjevo spletno stran Skype naslov
Pokaži sporočila:    Poglej prejšnjo temo : Poglej naslednjo temo  
Objavi novo temo   Odgovori na to temo    Kazalo po Slovenia Paintball forumu -> slovenia-paintball.com Časovni pas GMT + 1 ura, srednjeevropski - zimski čas
Stran 1 od 1

Pojdi na:  
Ne, ne moreš dodajati novih tem v tem forumu
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Ne, ne moreš urejati svojih prispevkov v tem forumu
Ne, ne moreš brisati svojih prispevkov v tem forumu
Ne ne moreš glasovati v anketi v tem forumu

© Copyright 2007 Paintball Club Šmarna gora - Forums powered by phpBB